TV Tempo

TV Tempo

Bij Tennis Vereniging Tempo (TV Tempo) staan sportiviteit en gezelligheid voorop. Door het ongedwongen en ontspannen karakter van onze club voelen zowel jong en oud zich hier thuis. De leden zorgen in overleg met het bestuur zelf voor de organisatie van de vereniging, waarbij zelfwerkzaamheid, ruimte voor creativiteit en initiatief de basis vormen. Onze vereniging telt circa 120 leden, waarvan nog steeds een groeiend aantal jeugdleden.

Het complex is gevestigd in het Geuldal aan de Kasteel Wijlreweg (richting Stokhem), parkeerplaats bij de kwakkerpool. TV Tempo beschikt over vier verlichte gravelbanen en een oefenkooi. Dankzij ons klein clubhuis kunnen we tennisactiviteiten combineren met gezelligheid.

Naast de initiatieven die de leden zelf ontplooien, organiseert het bestuur een viertal activiteiten/ toernooien per jaar. De wekelijkse clubavond vindt iedere woensdagavond plaats en ook op maandagmorgen kan er onderling getennist worden door iedereen die daarvoor tijd wil vrij maken. Verder worden er regelmatig uitwisselingen met andere tennisverenigingen in de regio Gulpen – Wittem georganiseerd.

Zowel in het voor- en najaar worden er tennislessen verzorgd door onze tennisleraar; Bjorn Boumans.

INSCHRIJVEN LESSEN Tennis

Aanbod bekijken van tennislessen en inschrijven? 

INFORMATIE

TV Tempo

Bezoekadres 
Kasteel Wijlreweg 3
6321 PP WIJLRE

Contact
Contactformulier TV Tempo

Handige links
Website TV Tempo
Aanmelden als lid bij TV Tempo

ONZE TRAINERS

BIJ TV Tempo

PETER SNIPPE

Manager tennis

ARJAN TIMMERS

Tennis club trainer