Padel lessen

werken naar een hoger niveau

EVENT SERVE

Padellessen VOOR SENIOREN 17+

Padel is een sport die de afgelopen jaren enorm populair is geworden, en het nemen van lessen kan je spel naar een hoger niveau tillen, of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt. Event Serve biedt een ideale omgeving om je padelvaardigheden te ontwikkelen.

 

  1. Deskundige trainers: Bij Event Serve kun je rekenen op gekwalificeerde en ervaren padeltrainers. Deze professionals begrijpen de fijne kneepjes van het spel en kunnen je helpen bij het opbouwen van een sterke basis en gevorderde technieken. Hun begeleiding helpt je om efficiënter en effectiever te spelen.
  2. Persoonlijke aandacht: Padellessen bij Event Serve worden vaak in kleinere groepen of zelfs op individuele basis gegeven. (zie ook prive les) Dit betekent dat je meer persoonlijke aandacht krijgt van de trainer. Ze kunnen gerichter werken aan jouw specifieke behoeften en je helpen je zwakke punten te verbeteren.
  3. Opbouwende structuur: De lessen bij Event Serve zijn meestal gestructureerd op basis van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Dit betekent dat je kunt beginnen op een niveau dat past bij je vaardigheden en geleidelijk kunt opklimmen naarmate je vorderingen maakt. Dit zorgt voor een gestage en opbouwende leerervaring.
  4. Variatie in oefeningen: Padellessen bij Event Serve omvatten vaak een verscheidenheid aan oefeningen en activiteiten. Naast technische aspecten omvatten ze mogelijk ook strategieën, tactieken en wedstrijdsimulaties. Dit helpt je om een completer begrip van het spel te krijgen en je vaardigheden in verschillende contexten toe te passen.
  5. Leuk en Motiverend: De trainers bij Event Serve begrijpen het belang van plezier hebben tijdens het leren. Ze zullen ervoor zorgen dat de lessen boeiend en motiverend zijn, zodat je gemotiveerd blijft om je vaardigheden te verbeteren en te blijven oefenen.

Of je nu net begint met padel of al enige ervaring hebt, padellessen bij Event Serve kunnen je helpen je spel te verbeteren, je zelfvertrouwen op de baan te vergroten en je te laten genieten van deze fantastische sport.

INSCHRIJVEN?

INSCHRIJVEN VOOR LESSEN DOE JE VIA DE PAGINA van jouw VERENIGING

Het inschrijven van lessen gebeurd via de verenigingspagina waar jij lid van bent. Zo kom je meteen uit op de goede plek en kan jouw aanvraag goed verwerkt worden. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je specifieke vragen over padelles? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je je inschrijven voor lessen? Ga dan naar je verenigingspagina en bekijk daar het aanbod.