Tennis les

werken naar een hoger niveau

EVENT SERVE

TEnnis les bij Event serve

Event Serve is de organisatie die staat voor het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving door verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van tennis.

Het is onze missie om méér mensen méér tennis te laten spelen, bij onze aangesloten verenigingen/ partners en op diverse locaties. Mensen in beweging brengen en houden om ze fitter en gezonder te maken. En om mensen te verenigen, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geslacht, met en zonder beperking.

We stellen ons op als gids in tennisland en bieden toegevoegde waarde aan alle spelers, leraren, verenigingen en andere aanbieders. We bouwen een sterke tenniscommunity, waarin we alle betrokken partijen met elkaar verbinden. Dat doen we door tennis op alle vlakken te promoten, het aanbod te vernieuwen en mee te bewegen met de veranderende behoeften.

Als organisatie willen we verder professionaliseren om in bovenstaande zaken weer te kunnen excelleren. Vanaf april 2022 zijn we dan ook gaan werken met een hoofdverantwoordelijke voor Tennis.

Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennisbaan daarin niet vergeten.

INSCHRIJVEN?

INSCHRIJVEN VOOR LESSEN DOE JE VIA DE PAGINA van jouw VERENIGING

Het inschrijven van lessen gebeurd via de verenigingspagina waar jij lid van bent. Zo kom je meteen uit op de goede plek en kan jouw aanvraag goed verwerkt worden. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je specifieke vragen over tennisles? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je je inschrijven voor lessen? Ga dan naar je verenigingspagina en bekijk daar het aanbod.

ONZE TRAINERS

MAAK KENNIS