FAQ

Veel gestelde vragen

Voor het gemak hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet voor jullie!

Lees onderstaande informatie rustig door, staat je vraag hier niet bij of is iets toch niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Event Serve verzorgt de lessen voor leden van verenigingen, bij sommige verenigingen bestaat de mogelijkheid om les te volgen zonder dat je direct lid dient te zijn. Hiervoor betaal je baanhuur of een introducétarief.  Wil je geen lid worden dan kun je bij Plaza Padel in Maastricht trainen.

Bij de volgende verenigingen geven wij uitsluitend les aan leden:
TV Voerendaal
TC Margraten
TC Mixed Vaals
LTC Gulpen
TV Tempo
TC Munstergeleen
LTV Wittem

Bij de volgende verenigingen ben je als introducé welkom om les te volgen:
TPC Bunde
GTR Geleen tot 17 uur
TPV Simpelveld tot 17 uur
Tennis Padel Geuldal tot 17 uur
TPV De Dassenburcht tot 17 uur

Leslocatie op basis van losse baanhuur:
Plaza Padel Maastricht

Op de site van www.eventserve.nl → aanmelden lessen→ leslocatie van jouw keuze. Daar staat het actuele aanbod en kun je klikken op “klik hier en schrijf je in”

Je komt dan uit op de website van ons planningssysteem “Planned Tennis”;
https://eventserve.plannedtennis.nl/inschrijven

Het is uitsluitend mogelijk om je via deze pagina in te schrijven voor lessen.

Dat kan zeker! Neem hiervoor direct contact op via de mail. Voor tennislessen via tennis@eventserve.nl en voor padellessen via padel@eventserve.nl

Planned Tennis is een online tool. Event Serve kan hiermee het hele proces managen, van inschrijven voor lessen en activiteiten, het maken van lesgroepen en het inplannen van lesuren tot de facturatie. Ook is het mogelijk om met één druk op de knop te communiceren met lessers en trainers. Ook uitgevallen lessen worden makkelijk en snel opnieuw ingeplant, waarna lessers automatisch een nieuwe planning ontvangen per e-mail.

Ga naar https://eventserve.plannedtennis.nl/inschrijven

Klik op nieuw account en vul alle gegevens, klik op “verder”.
Je komt vervolgens uit op je persoonlijke pagina.

Wil je inschrijven voor lessen voor jezelf, dan klik je vervolgens op “inschrijven trainingscyclus” of “inschrijven evenement”.

Nee, per gezin kan je 1 account aanmaken, daarna kan je meerdere personen aanmaken in 1 account.

Klik op “andere personen”, klik vervolgens op “nieuw persoon” en vul de gevraagde gegevens in en klik op verder. Je kunt nu deze tweede persoon inschrijven voor een trainingscyclus of evenement.

Ja, vul het inschrijfformulier in voor een lessenreeks. Geef aan wat je niveau, leeftijd en beschikbare dagen en tijden zijn. Wij gaan dan op zoek naar een gelijkwaardige lesgroep voor je.

Ja, dit kan je aangeven bij de inschrijving via Planned Tennis, in het veld “Opmerkingen”
Wij proberen hier rekening mee te houden.

Een standaard lesgroep bestaat uit 4 lessers m.u.v. van de groepen bij tenniskids blauw, rood, oranje.

Tenniskids Blauw: 6 lessers per groep.

Tenniskids Rood: 5 lessers per groep.

Tenniskids Oranje: 5 lessers per groep.

Indien de groep uit meer of minder personen bestaat, wordt de tijd of de kosten evenredig aangepast.

Ja dat kan. Je dient je dan voor meerdere lespakketten in te schrijven.

Bij inschrijving voor een nieuwe lessenreeks of activiteit via Planned Tennis kan je aangeven hoe je wenst te betalen. 

Via Incasso, je betaald dan per maand een vast bedrag, afhankelijk van het aantal gekozen lessen.

4 lessen betaal je in 1 keer,
8 lessen betaal je in 2 gelijke delen,
16 / 17 / 18 lessen betaal je in 6 gelijke delen,

Via Ideal betaal je het hele bedrag in 1 keer, direct bij inschrijving.

Event Serve regelt alleen de lessen en niet het lidmaatschap dit gaat via de ledenadministratie van de vereniging. Per leslocatie zie je de link naar de website van de vereniging en een e-mailadres waar je contact mee kan opnemen.

De indeling wordt één week voor aanvang van de lessen bekend gemaakt per e-mail. Mocht je onverhoopt geen indeling ontvangen hebben neem dan contact op, voor tennislessen via tennis@eventserve.nl en voor padellessen via padel@eventserve.nl

Het beste is om te controleren of de inschrijving zichtbaar is in je account van Planned Tennis.
Ga naar : https://eventserve.plannedtennis.nl en log in, je ziet onder personen één of meerdere lessers weergegeven, klik op inschrijven. Onder het kopje inschrijven zie je de inschrijvingen die zijn geregistreerd, zowel vanuit het verleden als toekomstige lessen. 

Is de inschrijving zichtbaar dan kan je ervan uitgaan dat je ingeschreven staat en uiterlijk 1 week voor de start een bericht ontvangt over jouw geplande lessen.

Als je nog iets wilt wijzigen in jouw inschrijving nadat deze verzonden is via Planned Tennis, dien je wijzigingen per mail door te geven. Voor tennislessen via tennis@eventserve.nl en voor padellessen via padel@eventserve.nl

Als je voor sluiting van de inschrijfdatum wilt annuleren is dit wel mogelijk. Na de inschrijfdatum is terugtrekken niet meer mogelijk.

Om je af te melden voor een les kan je het beste appen met je trainer, meld je af zodra je weet dat je niet deel kan nemen aan de les.

Tijdens de schoolvakanties, die door de overheid zijn vastgesteld, wordt er geen les gegeven. Tijdens feestdagen wordt er ook geen les gegeven. De lesweken worden vooraf altijd duidelijk gecommuniceerd via een planning die per mail wordt verzonden.

Tijdens het seizoen instromen is alleen mogelijk wanneer er plaats is in een geschikte groep. Vraag naar de mogelijkheden via e-mail. Voor tennislessen via tennis@eventserve.nl en voor padellessen via padel@eventserve.nl

De trainer beslist of de les wel niet doorgaat, bij twijfel vraag dit direct na bij jouw trainer via WhatsApp. Per mail of via het contactformulier vragen of de les doorgaat is geen mogelijkheid.

Wanneer de trainer de les afmeld wordt deze ingehaald en anders niet.

Heb je algemene vragen over lesmogelijkheden? Neem contact op via de mail, voor tennislessen via tennis@eventserve.nl en voor padellessen via padel@eventserve.nl

Ben je ingedeeld voor lessen? Dan stel je de vragen aan je trainer, zijn contactgegevens krijg je per mail en we maken een WhatsApp groep aan per lesgroep.