Jeugd TENNISLES

werken naar een hoger niveau

EVENT SERVE

JEUGD TENNISLES

Het nemen van jeugd tennislessen bij Event Serve is een fantastische manier om een sterke basis te geven in tennis, terwijl ze plezier hebben en zich ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Of je kind nu net begint met tennis of al wat ervaring heeft. 

 

  1. Professionele begeleiding: Bij Event Serve worden jeugd tennislessen geleid door ervaren en gekwalificeerde tennistrainers. Deze professionals begrijpen de unieke behoeften van jonge spelers en kunnen hun instructie aanpassen om hen op een leuke en leerzame manier te begeleiden.
  2. Technieken: Jeugd tennislessen bij Event Serve leggen een sterke nadruk op het aanleren van de juiste technieken vanaf het begin. Dit legt een solide basis voor de toekomstige ontwikkeling van je kind als een zelfverzekerde tennisser.
  3. Leerplezier: Het is essentieel dat tennislessen leuk en boeiend zijn voor jongeren. Bij Event Serve wordt leren gecombineerd met speelse activiteiten en oefeningen die de betrokkenheid vergroten en ervoor zorgen dat kinderen genieten van hun tijd op de tennisbaan.
  4. Groepsdynamiek: Tennislessen bij Event Serve bieden jongeren de mogelijkheid om samen te spelen en te leren met leeftijdsgenoten. Dit stimuleert sociale interactie, teamgeest en het maken van nieuwe vrienden.
  5. Individuele vooruitgang: Ondanks het groepsaspect van de lessen, zorgen de trainers bij Event Serve voor individuele aandacht. Ze kunnen specifieke feedback geven en werken aan het verbeteren van de sterke punten van je kind, evenals het aanpakken van eventuele uitdagingen.
  6. Wedstrijdvoorbereiding: Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wedstrijdtennis, bieden de jeugd tennislessen van Event Serve waardevolle voorbereiding. Ze leren niet alleen technische vaardigheden, maar ook mentale veerkracht, strategieën en inzichten om met wedstrijddruk om te gaan.

 

Kortom, jeugd tennislessen bij Event Serve bieden een gebalanceerde benadering van leren, spelen en plezier hebben. Met professionele begeleiding, aandacht voor techniek en een ondersteunende omgeving kunnen jonge spelers hun tennisvaardigheden ontwikkelen en tegelijkertijd genieten van een geweldige sportieve ervaring.

INSCHRIJVEN?

INSCHRIJVEN VOOR LESSEN DOE JE VIA DE PAGINA van jouw VERENIGING

Het inschrijven van lessen gebeurd via de verenigingspagina waar jij lid van bent. Zo kom je meteen uit op de goede plek en kan jouw aanvraag goed verwerkt worden. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je specifieke vragen over jeugdlessen tennis? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je je inschrijven voor lessen? Ga dan naar je verenigingspagina en bekijk daar het aanbod.

ONZE TRAINERS

MAAK KENNIS