Jeugd PADELLES

werken naar een hoger niveau

EVENT SERVE

Jeugd PADELLES

Gratis padel kennismaking voor jongeren onder 12 jaar!
Op zoek naar een nieuwe hobby voor je zoon/dochter? Kom gratis kennismaken met padel op een van de locaties van Event Serve Padel Academy!

Vanaf april start Event Serve Padel Academy opnieuw met wekelijkse lessen voor jeugd van 5 tot 18 jaar! Interesse? Contacteer ons!

In de padelschool focussen we ons volledig op de jeugd en dus de toekomst van de sport en club! Sinds vorig jaar leiden we jeugdspelers op via wekelijkse trainingen. Deze vinden plaats op zoveel mogelijk doordeweekse dagen.

Contacteer ons zeker voor meer info omtrent jeugdlessen. Wij zorgen graag voor een testmoment en kunnen nadien zoeken naar het beste groepje voor elke jeugdspeler. We houden hierbij rekening met leeftijd en niveau. In het voorjaar zijn er ook kennismakingsmomenten voor jeugd. We werken enkel met gediplomeerde trainers die heel enthousiast het leerplan volgen. In elke les wordt op een leuke, speelse manier gewerkt aan technische, tactische, fysische en sociale (groeps-) vaardigheden.

INSCHRIJVEN?

INSCHRIJVEN VOOR LESSEN DOE JE VIA DE PAGINA van jouw VERENIGING

Het inschrijven van lessen gebeurd via de verenigingspagina waar jij lid van bent. Zo kom je meteen uit op de goede plek en kan jouw aanvraag goed verwerkt worden. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je specifieke vragen over jeugdlessen padel? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je je inschrijven voor lessen? Ga dan naar je verenigingspagina en bekijk daar het aanbod.