TENNIS

TENNISLES, CLINICS, PRIVE LES & EVENTS

EVENT SERVE

Tennis

Event Serve is de organisatie die staat voor het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving door verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit, ontwikkeling, promotie en organisatie van tennis.

Het is onze missie om méér mensen méér tennis te laten spelen, bij onze aangesloten verenigingen/ partners en op diverse locaties. Mensen in beweging brengen en houden om ze fitter en gezonder te maken. En om mensen te verenigen, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geslacht, met en zonder beperking.


We stellen ons op als gids in tennisland en bieden toegevoegde waarde aan alle spelers, leraren, verenigingen en andere aanbieders. We bouwen een sterke tenniscommunity, waarin we alle betrokken partijen met elkaar verbinden. Dat doen we door tennis op alle vlakken te promoten, het aanbod te vernieuwen en mee te bewegen met de veranderende behoeften.

Als organisatie willen we verder professionaliseren om in bovenstaande zaken weer te kunnen excelleren. Vanaf april 2022 zijn we dan ook gaan werken met een hoofdverantwoordelijke voor Tennis.


Onze goed uitgebalanceerde groepstrainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. Uiteraard wordt het sociale aspect buiten de tennisbaan daarin niet vergeten.

JEUGD

Voor kinderen onder de 17 jaar bieden wij een uitdagend en afwisselend lesprogramma aan.

SENIOREN 17+

Van beginners tot gevorderden. Iedereen kan bij ons terecht. Met onze verschillende lespakketten krijg je volop mogelijkheden om een stap omhoog te zetten.

PRIVE LES

Wil je graag 1 op 1 begeleiding? Of als team een stap omhoog zetten? Neem gerust contact met ons op!

TennisLES

BIJ EVENT SERVE

Wens je meer informatie of wil je met ons in contact komen? Vul onderstaand formulier in en wij zullen spoedig contact opnemen.

EVENT SERVE

Ontdek de verschillende mogelijkheden die Event Serve te bieden heeft!