TPV Simpelveld

TPV Simpelveld

Sinds 2001 maakt Tennis & Padel vereniging Simpelveld met veel plezier gebruik van haar schitterende tennis- en padelpark aan de Sportlaan 3 in Simpelveld. Ons park is gemakkelijk bereikbaar, gelegen aan de N281 en autosnelweg A76.
We beschikken over 6 verlichte buitenbanen, 3 nieuwe verlichte padelbanen, 1 miniveld, 3 binnenbanen en uiteraard een gezellige kantine. Er is ruime parkeergelegenheid.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht en mede dankzij onze sponsoren zijn er enkele speeltoestellen geplaatst.

Onze club bruist van de activiteiten, zoals actieve competitiedeelname door een groot aantal teams, zowel jeugd als ook senioren. Daarnaast hebben we het bekende TVS toernooi (25+ en 50+). Gedurende de zomermaanden is op dinsdagavond vanaf 18:00 uur de bekende en drukbezochte herenavond (Tennis) en op maandagavond Tossavond (padel). De damesavond is op woensdagavond vanaf 19:00 uur.

De actieve jeugdafdeling zorgt voor de jeugdcompetitie, een zomerkamp, het bekende pizzatoernooi en talloze andere gezellige activiteiten.

Kortom Tennis & Padel vereniging Simpelveld heeft voor ieder wat wils.

Houdt u ook zo van tennis of padel of bent u nog op zoek naar een leuke sport om te beoefenen? Wij nodigen u van harte uit om ons park eens te bezoeken. In de maand maart vindt in de regel een OPEN TENNISDAG plaats waar u zonder enige verplichting een balletje kunt komen slaan. Onze trainerstaf vangt u dan op en maakt u verder wegwijs op ons park. Houdt de publicaties hiervan op onze site in de gaten.

Graag tot ziens bij TPV Simpelveld!

INSCHRIJVEN LESSEN Padel

Aanbod bekijken van padellessen en inschrijven?

INSCHRIJVEN LESSEN Tennis

Aanbod bekijken van tennislessen en inschrijven? 

INFORMATIE

TPV Simpelveld

Bezoekadres 
Sportlaan 3
6369 VC Simpelveld

Contact
Email: secretaris@tpvsimpelveld.nl

Handige links
Website TPV Simpelveld
Aanmelden als lid bij TPV Simpelveld

ONZE TRAINERS

BIJ TPV Simpelveld

BJORN BOUMANS

Manager padel

BJORN BOUMANS

Padel club trainer

MAARTEN SCHUURMAN

Padel trainer

PETER SNIPPE

Manager tennis

MARC GILLISSEN

Tennis club trainer