Tennis Padel Geuldal

Tennis Padel Geuldal

Tennis Padel Geuldal, dé tennis- en padel vereniging van groot Valkenburg, is in 2013 ontstaan uit de fusie tussen de verenigingen LTC Iason (Houthem, onder aan de berg) en LTC Munster (Berg & Terblijt, boven op de berg). Tijdens het fusietraject was Tennis Padel Geuldal ‘gehuisvest’ op het park van LTC Munster, maar in juni 2018 zal de verhuizing naar het nieuwe park plaatsvinden.

Midden in een prachtig natuurgebied ligt een evenzo prachtig, ruim opgezet park met 5 nieuwe met ledverlichting verlichte tennisbanen (premium plus) en 2 geweldige Padelbanen. Het ledenbestand van onze vereniging varieert in leeftijd van 5 tot 80 jaar en is het afgelopen jaar gestaag gestegen als gevolg van onze samenwerking met Bjorn Boumans van Event Serve.

Er zijn tal van trainingsmogelijkheden en voor zowel jong als oud worden regelmatig terugkerende activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de tossavond op dinsdag, het Munstertoernooi, het tenniskamp, het ouder-kindtoernooi, kidsmiddagen etc. Bovendien wordt door veel seniorleden op verschillende niveaus deelgenomen aan competities op de donderdagavond, vrijdagavond en zaterdagmiddag en diverse toernooien; voor junioren is trainen én World Tour spelen een vaste combinatie.

Meld je je aan als lid bij onze vereniging dan is de eerste vraag: “wil je aansluiten bij een competitieteam?”. Dat geeft aan hoe welkom ieder nieuw lid is. Kortom Tennis Padel Geuldal is een gezellige, recreatieve vereniging met veel kansen voor iedereen, die tennis- en Padelliefhebber is of wil worden!

INSCHRIJVEN LESSEN Padel

Aanbod bekijken van padellessen en inschrijven?

INSCHRIJVEN LESSEN Tennis

Aanbod bekijken van tennislessen en inschrijven? 

INFORMATIE

Tennis Padel Geuldal

Bezoekadres 
Putweg 34
6301 KL Valkenburg (Houthem – Sint Gerlach)

Contact
Email: info@tennispadelgeuldal.nl

Handige links
Website Tennis Padel Geuldal
Aanmelden als lid bij Tennis Padel Geuldal

ONZE TRAINERS

BIJ Tennis Padel Geuldal

BJORN BOUMANS

Manager padel

LEON ROGER DE CAMPAGNOLLE

Padel club trainer

PETER SNIPPE

Manager tennis

PETER SNIPPE

Tennis club trainer