Welkom bij de
Event Serve Padel Academy!

Event Serve Padel Academy werd opgericht om op een zo kwalitatief mogelijke manier padel trainingen te structureren in Limburg en omstreken. Het is een academie waar iédereen (van jong tot oud, van beginner tot competitieve speler) de kans heeft hun technische, tactische en fysieke vaardigheden te verbeteren.  We werken enkel met gediplomeerde trainers. Bovendien staan bij elke training BEWEGEN en FUN centraal!

Wat is Padel?

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Het spel staat voor fun en sportiviteit. Padel wordt gespeeld op een Padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. In het midden van het veld bevindt zich een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Het spel speel je als dubbel (2 tegen 2) met een racket zonder snaren en een soort tennisbal die net iets anders is. Padel is een sociaal gebeuren met veel contact tussen de spelers en kan worden gespeeld door iedereen die houdt van teamsporten. Jong en oud! Dit maakt de sport zeer toegankelijk.

Waar wordt Padel gespeeld?

In Spanje zijn al meer dan 5 miljoen mensen die Padel spelen en is het na voetbal de meest populaire nationale sport. In Nederland zijn er ruim 350 banen waarop Padel kan worden gespeeld, en de vraag naar banen blijft groeien. Spelers kunnen momenteel op 168 locaties terecht bij sportcentra en tennisverenigingen, zoals TPC Daalmeer in Alkmaar, La Playa in Rijswijk en NTC in Nijkerk. In Zuid – Limburg kan men terecht bij Tennis Padel Geuldal, TPV de Dassenburcht, Kimbria Racketclub, Ready Maastricht en Euregio Tennis & Padel Academy. Op de plekken waar het spelen van Padel mogelijk is, daar vindt u ongekend enthousiasme voor de sport.

Over ons

Event Serve is specialist in de nieuwe en opkomende sport Padel. De sport is in 1962 per toeval ontstaan in Mexico, waaide over naar Argentinië (waar 10.000 Padelbanen werden aangelegd) en is vervolgens opgepakt door enthousiaste sporters in Spanje en in de rest van de wereld. Event Serve volgt de ontwikkeling van deze sport op de voet. We weten alles over het spel, de toepassing en we stimuleren onze omgeving om Padel vooral een keer te proberen. Padel biedt kansen voor (tennis)verenigingen, ondernemers in de sport en sportcentra, omdat de activiteit nieuwe en andere leden aantrekt. Padel is eenvoudig te leren, een Padelbaan neemt minder ruimte in beslag dan een tennisbaan en de sport komt met een hoge fun factor.

Padel voor verenigingen

Sportcentra en (tennis)verenigingen zijn dé plek waar Padel kan worden toegepast en ook een impuls kan geven aan de financiële situatie en het ledenbestand van de sportvereniging. De successen zijn inmiddels niet meer op 2 handen te tellen. Mensen vinden Padel leuk en zoeken een plek om het spel te spelen. Misschien straks ook bij uw vereniging? Event Serve kan u adviseren bij het aanleggen van de banen, helpen bij het geven van Padellessen door gecertificeerde Padel instructeurs van zowel NPB als KNLTB, nieuwe ledenwerving rond deze sport en bij het organiseren van evenementen ter kennismaking met Padel. Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Aanbod

Padel Academy (jeugd 3-17 jr)

Kom kennismaken!

Gratis padel kennismaking voor jongeren onder 12 jaar!
Op zoek naar een nieuwe hobby voor je zoon/dochter? Kom gratis kennismaken met padel op een van de locaties van Event Serve Padel Academy!

Inschrijven kan via [email protected] met vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer.

Vanaf april start Event Serve Padel Academy opnieuw met wekelijkse lessen voor jeugd van 5 tot 18 jaar! Interesse? Contacteer ons!

In de padelschool focussen we ons volledig op de jeugd en dus de toekomst van de sport en club! Sinds vorig jaar leiden we jeugdspelers op via wekelijkse trainingen. Deze vinden plaats op zoveel mogelijk doordeweekse dagen.

Contacteer ons zeker voor meer info omtrent jeugdlessen. Wij zorgen graag voor een testmoment en kunnen nadien zoeken naar het beste groepje voor elke jeugdspeler. We houden hierbij rekening met leeftijd en niveau. In het voorjaar zijn er ook kennismakingsmomenten voor jeugd. We werken enkel met gediplomeerde trainers die heel enthousiast het leerplan volgen. In elke les wordt op een leuke, speelse manier gewerkt aan technische, tactische, fysische en sociale (groeps-) vaardigheden.

Aanbod Padel Jeugdlessen:

TC Bunde (bijgaande inschrijfformulier)

Tennis Padel Geuldal (bijgaande inschrijfformulier)

TPV de Dassenburcht (bijgaande inschrijfformulier)

Kennismakingslessen

Padel is nieuw voor zo goed als iedereen. Daarom is een kennismaking met een basis aan techniek, tactiek en spelregels een aanrader bij de start! Wie graag wil kennismaken met padel kan tijdens het najaar terecht op een van onze locaties voor verschillende kennismakings-momenten!

Wil jij kennismaken met vrienden, familie of alleen, laat het ons weten of ga naar een van de locaties van Event Serve Padel Academy.

Je kunt alvast inschrijven via [email protected] Geef duidelijk mee met hoeveel personen je naar een kennismaking wenst te komen, want het aantal plaatsen kan beperkt zijn. Vermeld ook telefoonnummer zodat we contact kunnen opnemen bij eventuele last minute wijzigingen.

Vrij spelen:

Indien je nog wenst te komen spelen na het volgen van een kennismaking, of gewoon wenst te spelen zonder kennismaking, kan je een baan reserveren via de verenging zelf of contact opnemen met ons, zodat wij u in contact kunnen brengen om een baan te huren. Je betaalt hiervoor dan je beurt aan € 5,-/persoon/uur (uitgaand van 4 personen per baan)

Padel Groepstraining (volwassenen)

Event Serve Padel Academy biedt een volledig Padellessen programma aan voor volwassenen bij TPV de Dassenburcht en Tennis Padel Geuldal en TC Bunde. De Padellessen worden op ieder niveau verzorgt van beginner tot gevorderden. Er zijn zowel overdag als in de avonduren zijn er mogelijkheden en een van de padeltrainers van Event Serve Padel Academy van Bjorn Boumans

We werken enkel met gediplomeerde trainers die heel enthousiast het leerplan volgen. In elke les wordt op een leuke, speelse manier gewerkt aan technische, tactische, fysische en sociale (groeps-) vaardigheden. Tijdens de lessen (60 minuten per les) werken we in een groep doelgericht en stapsgewijs meer over het spelen van Padel te leren. Allerlei Padel technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

Uitgangspunt voor de Padellessen is een groep bestaande uit 4 tot maximaal 6 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden.

Aanbod Padel Seniorlessen:

TC Bunde (bijgaande inschrijfformulier)

Tennis Padel Geuldal (bijgaande inschrijfformulier)

TPV de Dassenburcht (bijgaande inschrijfformulier)

Start 2 Padel (volwassenen, serie van 5 lessen: € 62,50)

Volg de eerste lessen om stapsgewijs steeds meer over Padel te leren. Voor de leden van TC Bunde, TPV de Dassenburcht en Tennis Padel Geuldal bieden wij een cursus van 5 lessen Start 2 Padel aan. Tijdens de reguliere lessen (60 minuten per les) werken we in een groepje doelgericht en stapsgewijs om zo steeds meer over Padel te leren. Allerlei Padel technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

Uitgangspunt voor de Padellessen is een groep bestaande uit 4 tot maximaal 6 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden.

Er zijn zowel overdag als in de avonduren zijn er mogelijkheden en staan onder leiding van een van de padeltrainers van Event Serve Padel Academy van Bjorn Boumans. De lessen starten in principe zo spoedig mogelijk en in overleg met de groep, (ook mogelijk in zomervakantie).

Als afsluiter bij de volwassenen wordt er een ‘Meet & Play’ georganiseerd. Hierbij worden onderlinge wedstrijden gespeeld met steeds wisselende partners.

Aanmelden Start 2 Padel