Pickleball ACADEMY

Pickleball LES, CLINICS, PRIVéLES & EVents

EVENT SERVE

PICKLEBALL

Pickleball is de nieuwste racketsport en bij Event Serve maken we het nog leuker! Of je nu jong of oud bent, beginner of gevorderde, Pickleball is toegankelijk voor iedereen. Het is een spannende mix van tennis, badminton en tafeltennis, gespeeld op een compact veld, waardoor de sport snel en verrassend leuk is.

Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden, of je nu net begint of je vaardigheden wilt aanscherpen. Tijdens onze lessen leer je niet alleen de speltechniek, maar geniet je ook van de sociale en gezellige sfeer. Pickleball brengt mensen samen, maakt sporten leuk, en zorgt voor een geweldige tijd op de baan.

Wil jij de energie en het plezier van Pickleball zelf ervaren? Schrijf je in bij Event Serve en ontdek waarom deze sport wereldwijd zo snel groeit!

JEUGD

Voor kinderen onder de 17 jaar bieden wij een uitdagend en afwisselend lesprogramma aan.

SENIOREN 17+

Van beginners tot gevorderden. Iedereen kan bij ons terecht. Met onze verschillende lespakketten krijg je volop mogelijkheden om een stap omhoog te zetten.

PRIVE LES

Wil je graag 1 op 1 begeleiding? Of als team een stap omhoog zetten? Neem gerust contact met ons op!

PICKLEBALL LES

BIJ EVENT SERVE

Wens je meer informatie of wil je met ons in contact komen? Vul onderstaand formulier in en wij zullen spoedig contact opnemen.

EVENT SERVE

Ontdek de verschillende mogelijkheden die Event Serve te bieden heeft!