Aanmeldingsformulier wintertraining 2020-2021, Senior

Ook dit jaar is het voor seniorleden van TC Bunde weer mogelijk om gedurende de wintermaanden tennislessen te krijgen op de banen van ons tennispark. De lessen worden verzorgd door een tennistrainer van tennisorganisatie Event Serve van Bjorn Boumans. Tijdens de trainingen zullen alle aspecten van tennis aan bod komen.

Uitgangspunt voor de tennislessen is een groep bestaande uit 4 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat worden de kosten evenredig aangepast.

Men heeft bij aanvang van de wintertraining de keuze uit twee lespakketten:


Pakket 1: € 34,- per maand (gedurende 6 maanden)

Het standaard BUITEN (TC Bunde) lespakket voor dit winterseizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van 26 oktober 2020 t/m 3 april 2021. Zo zal er in de wintermaanden meer continuïteit in het lessenaanbod zijn. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Pakket 2: € 49,- per maand (gedurende 6 maanden)

Het standaard BINNEN lespakket (TEN Meerssen) voor dit seizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van 26 oktober 2020 t/m 3 april 2021. Zo zal er in de wintermaanden meer continuïteit in het lessenaanbod zijn. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Pakket 2, alleen mogelijk indien de tennishal en de trainer (nog) beschikbaar op de gewenste uren.

De betaling van beide pakketten kan zowel vooraf bij inschrijving als per maand. Indien men kiest voor betaling per maand zal deze geschieden zoals bij de jeugd via automatisch incasso. De automatisch incasso zal plaatsvinden in oktober, november, december, januari, februari en maart.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/ jullie, neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op met Steven Gallacher of Bjorn Boumans per mail via [email protected]. Voor overige vragen kun je uiteraard ook terecht bij Steven Gallacher of Bjorn Boumans.

Uiterste aanmelddatum is 2 oktober 2020!

Aanmelding