Inschrijving Padel Wintertraining 2019/2020 jeugd

Event Serve biedt een volledig Padellessen programma aan voor jeugd bij TC Bunde. De Padellessen worden op iedere leeftijd verzorgt. Er zijn zowel overdag als in de avonduren zijn er mogelijkheden. De lessen worden verzorgd door een padeltrainer van Event Serve Padel Academy van Bjorn Boumans.

Volg lessen om stapsgewijs steeds meer over Padel te leren. Voor de leden van deze vereniging bieden wij op elk niveau reguliere lessen aan. Tijdens de reguliere lessen (60 minuten per les) werken we in een groepje doelgericht en stapsgewijs om zo steeds meer over Padel te leren. Allerlei Padel technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

 Uitgangspunt voor de Padellessen is een groep bestaande uit 4 tot maximaal 6 kinderen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of leeftijd van de kinderen.

Men heeft de keuze uit drie lespakketten:

  • Try & Fun, serie van 5 lessen: € 48,-
  • Play & Fun, serie van 10 lessen: € 87,50,-
  • Train & Fun, serie van 17 lessen: € 145,-

Alle pakketten dienen vooraf betaald te worden, voor het lespakket Train & Fun is het ook mogelijk om per maand te betalen via automatisch incasso (€ 24,16,- per maand).

De lespakketten voor dit winterseizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van 26 oktober 2020 t/m 3 april 2021. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen. Alle lespakketten starten in principe in de week van 26 oktober 2020. Later instromen alleen mogelijk in overleg.

Wil je nog sneller vooruitgang boeken? Dan is privétraining of duo training iets voor jou/ jullie, neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op met Bjorn Boumans per mail via [email protected]. Voor overige vragen over Padellessen kun je uiteraard ook terecht bij Bjorn Boumans.

Uiterste aanmelddatum is 2 oktober 2020.

Aanmelding