Inschrijfformulier Wintertraining 2020-2021

Ook dit jaar is het voor seniorleden van TC Margraten weer mogelijk om gedurende de wintermaanden tennislessen te krijgen op de banen van ons tennispark. De lessen worden verzorgd door tennisorganisatie Event Serve van Bjorn Boumans en worden gegeven door Peter Snippe, Coert Hutzemakers en Bjorn Boumans. We zijn er verheugd om te vermelden dat Coert Hutzemakers als bekende van de vereniging het trainersteam gaat versterken. Tijdens de trainingen zullen alle aspecten van tennis aan bod komen.

Uitgangspunt voor de tennislessen is een groep bestaande uit 4 leden. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met gelijk spelniveau en/of wensen van de leden. Indien de groep uit meer of minder personen bestaat worden de kosten evenredig aangepast.

Men heeft bij aanvang van de wintertraining de keuze uit twee lespakketten:

Pakket 1: € 33,29 per maand

Het standaard lespakket voor dit winterseizoen bestaat uit 17 uur les gedurende de periode van

26 oktober 2020 t/m 3 april 2021. Zo zal er in de wintermaanden meer continuïteit in het lessenaanbod zijn. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

Pakket 2: € 32,56 per maand

Een jaar lespakket voor zowel winter als zomerseizoen bestaat uit 35 uur les gedurende de periode van 26 oktober 2020 t/m 23 oktober 2021. Voor het gehele jaar is er dit jaar gekozen om 35 lessen aan te bieden, zodat er meer continuïteit is in het lessenaanbod. Dit is gelijk aan de het aantal lessen van de jeugd. Dit zal de kwaliteit van de leercurve ten goede komen. De lesuren zullen zoveel mogelijk worden geclusterd op de doordeweekse dagen.

LET OP: als je vooraf aan de zomertraining hebt gekozen voor een jaarpakket hoef je nu geen inschrijving te voldoen.

De betaling van beide pakketten kan zowel vooraf bij inschrijving als per maand. Indien men kiest voor betaling per maand zal deze geschieden zoals bij de jeugd via automatisch incasso.


Wil je nog sneller vooruitgang boeken?
Dan is privétraining of duo training iets voor jou/ jullie, neem voor beschikbaarheid en prijzen contact op met Bjorn Boumans per mail via [email protected]. Voor overige vragen kun je uiteraard ook terecht bij Bjorn Boumans.

Uiterste aanmelddatum is 2 oktober 2020.

Aanmelding